Το πρώτο στάδιο όπως πάντα είναι η ζύγιση των απαιτούμενων ποσοτήτων στον ηλεκτρονικό ζυγό για μέγιστη ακρίβεια. Ο συγκεκριμένος ζυγός είναι ένα θαύμα της τεχνολογίας καθώς επιτρέπει τη ζύγιση μικροποσοτήτων με ακρίβεια πλάστιγγας νταλίκας.
Απαγωγός = μεγάλος απορροφητήρας που του έχουμε δώσει αρχαιοελληνικό όνομα για να ακούγεται πιο επιστημονικο (Μπαμπινιώτης)
UV = κάτι σαν black light για τους αδαείς
Θα τα πούμε αύριο ξανά με μια απλή συνταγή για να φτιάξετε οικιακές αμφεταμίνες και να τρελάνετε τους καλεσμένους σας. Στην κυριολεξία.
Καλή σας όρεξη
1 σχόλιο:
Αγαπητη κυριε Γιαννη,
οι εστερες που χρησιμοποιειται ειναι βιολογικοι; Εγω δεν βαζω στο τραπεζι μου οτι και οτι! Θελω η αλκοολη και το οξυ που τους εφτιαξαν να ειχαν πολυ χωρο στην κωνικη φιαλη που στροβιλιζοταν και να μην ηταν κλεισμενες σε κανενα δοκιμαστικο σωληνα των 10ml!
Σκεφτεστε να ανοιξετε John's house για να βρισκουμε ευκολα ολα τα καταπληκτικα εργαλεια που χρησιμοποιησατε; Τουλαχιστον καντε καμμια συνεργασια με εταιρεια telemarketing.
Δημοσίευση σχολίου